Co jíst v práci
Monika Divišová
Před 4 roky
Co jíst v práci
Monika Divišová
O rozhovoru
Monika Divišová je nutriční průvodkyně a zakladatelka firmy Wellnessia. Stovkám lidí pomohla najít vlastní způsob zdravého stravování. Je autorkou systému celostního nutričního poradenství, které učí nejen odbornou veřejnost. Svojí firmu vede podle principů ženského managementu, vystupuje v televizi, píše články i knihy, přednáší na konferencích, studuje a cestuje. Projekt Zdravá firma je určen firmám, které mají zájem vytvářet podmínky pro zdravý životní styl svých zaměstnanců.
Natočeno ve Vinohradském Pavilonu.
Související rozhovory
Nejsledovanější rozhovory 10
Ackee vytváří mobilní aplikace za miliony
Martin Půlpitel
Robert Vlach: Jak se daří českým freelancerům?
Robert Vlach
Co jíst v práci
Monika Divišová